kLogg

søndag, august 06, 2006

Bogstad treningstri

Denne uken var jeg tidtaker til Bogstad treningstri. Siden det var Norseman til helgen regnet jeg, som flere andre at det ikke skulle komme så mange. Men fine forhold og ferie vel overstått fikk lokket frem mer enn 20 ivrige sjeler. Så for meg, Kelly og Leif som tidtakere ble det en hektisk ettermiddag.

Siden alle var flinke å rope navnene sine ved passeringene så fikk vi registrert alle. Det er artig å se at flere og flere stiller opp på denne fine og uformelle konkurransen arrangert av Oslofjord triatlon. Jeg konkluderer med at det gror i triatlon Norge, selv om de nye ansiktene ikke er juniorer.

For meg begynner lysten på å trene å presse kroppen å komme tilbake. Jeg kjører fortsatt rolige uker, men jeg har nå så vidt begynt å trene forsiktig. NM om en uke blir første harde økt.

Jeg gleder meg til NM, da regner jeg med at mange av de som har trent mye i år dukker opp. I tillegg kommer vår eneste proff i triatlon, Ragnar Alne. Det blir spennede å se tidsforskjellen frem til han.