kLogg

lørdag, juli 22, 2006

12 timer igjen...

Nå er det ikke mange timene til startskuddet går. Nå gleder jeg meg. Endelig skal jeg få gjøre det jeg har trent og drømt om i mange måneder. Ironman Frankfurt. Klokken 7 i morgen smeller startskuddet for den første Ironman i Europa uten våtdrakt (i følge arrangøren).

I dag dro jeg sammen med Goldie og leverte sykkelen. Han ville gjerne ta en svømme, sykkel og løpetur før han leverte inn alt. Jeg meldte meg frivillig som support, og satt i skyggen og drakk vann og koste seg mens han svettet i varmen.

For det er varmt, og det blir varmt. Men hvem vet egentlig, for nå silregner og tordner det, og det som før var 35+ er nå behagelige 28.

Det var veldig greit å komme seg til svømmestarten for å levere inn sykkel, returen derimot var det ikke orden på. Vi droppet kaoset, og haiket til nærmeste by og tok S-bahn hjem.

Middagen er fortært, og nå er det bare å sortere litt klær til i morgen og legge seg tidlig.

For de som følger dette på http://www.ironmanlive.com/ eller på http://www2.oslofjordtri.com/ så er min taktikk slik: Gå hardt ut på svømmingen for å få heng, deretter cruise inn.

Svømmeløypen er lagt om, det er to runder hvor den første er ca 200m kortere enn tidligere, og den siste tilsvarende lengre.

På syklingen sikter jeg mot et pulssnitt på 135-137, og jeg blir ikke bekymret om pulsen stiger opp mot 155 i bakkene. Løypen går først 12km inn til Frankfurt før vi sykler to runder av 84km. Det er mellomtider ved 13km, 97km og 180km..
Løpeløypa er også lagt om, nå er det fire runder a 10.5km, før oppløpet på ca 200m. Planen er å legge seg på en jevn fart jeg tror jeg kan holde til mål…

2 Comments:

  • Dette kommer til å gå strålende Ketil! Kommer nettopp hjem fra en svømmetur i Oslofjorden og det var ypperlig (med våtdrakt). Håper det ikke blir for kaldt for dere.

    Lykke til!

    Hilsen Magnus

    By Anonymous Magnus Bru, at 22 juli, 2006 18:57  

  • Å som vi gleder oss på vegne av dere. Lykke til Ketil. Ajajjaj dette skal bli gromt å følge med på!

    By Blogger tribent, at 22 juli, 2006 19:29  

Legg inn en kommentar

<< Home