kLogg

søndag, juni 25, 2006

Formen kommer?

Det er merkelig.

Sist tirsdag var jeg så sliten jeg aldri har vært. Når det slapp taket onsdag gikk ting mye bedre, og jeg kjenner nå at formen kommer sigende.

Når jeg fikk form-følelsen her om dagen, kom jeg på at jeg ikke har kjent meg slik siden jeg var 14 år. Det er en utrolig følelse. Det er som om noen har byttet ut pusterør og lunger med et ventilasjonsanlegg og transplantert inn et hestehjerte. Når jeg ligger å presser er det som å kjøre sporstbil så fort man tør, men likevell ha masse ressurser igjen.

Jeg liker den følelsen, får bare håpe den holder, og utvikler seg i en måned til. Og det burde den vel?, for sist søndag kom jeg ut av to, for meg, tunge uker.

Selve form-følelsen er litt ustabil. Til vanlig kjenner jeg meg fortsatt litt sliten, men når jeg kommer igang på øktene så viser den seg frem igjen.