kLogg

søndag, juli 02, 2006

Detaljer og rosa pikesykler

Det meste av treningen er nå gjort før IM Germany. Det meste av utstyr er testet. Nå gjenstår det bare detaljer, men det er viktige detaljer. Det er små ting som skal til før settingen blir helt anderledes enn jeg hadde tenkt.

Jeg er ikke glad i å prøve nytt utstyr på konkurranse dagen. Derfor har jeg testet det meste. Hjelm, hjul, dress, sokker, sko, pumpe osv. Jeg begynner å bli fornøyd. Eneste som mangler nå er noen flere ventilforlengere til reserveslanger. Jeg vil gjerne ha den typen med ventil på toppen. Tidligere har det vært litt vanskelig å få tak i, men jeg får se hva som finnes til uken.

Denne uken har sykkelen vært på tune-up. Hovedpoenget var å få nytt kjede. Har hatt dårlige erfaringer med sykkel-mekkere før, og at ikke alt funker som forventet. Derfor vil jeg gjøre det nå så jeg får testet ting skikkelig. Helgens sykkeltur bekreftet at alt var ok.

Mandag var jeg ute å syklet med eldstemann. Pappa skulle vise hvordan en rosa pikesykkel skulle sykles. Det var ikke lurt. I en nedoverbakke greide jeg å slå kneet rett i prinsesseringeklokken. Au!. Kjenner kneet på hver treningsøkt, men det blir bedre, så til uken regner jeg med at det er borte. Men det var en fin påminnelse på at ting fort kan gå galt.

Ellers har det vært Seigmann i Stavern denne helgen. Jeg hadde veldig lyst til å være med, men det passet ikke inn i trenings eller familieopplegget. Fra resultatlistene ser det ut som om det har vært sterk kniving i teten med mange gode tider. Gratulerer til alle med vel gjennomført.