kLogg

mandag, juli 31, 2006

Rolig uke

Nå har jeg hatt en rolig uke, og det har jeg trengt. De to første dagene av denne uken var jeg så støl at jeg måtte gå baklengs ned alle trapper. Jeg kjenner fortsatt at kroppen ikke er helt 100%, men en rolig uke til så burde ting kjennes bedre.

Hjemkomsten ble svært hyggelig. Hele familien har hatt en rolig uke hvor vi blant annet dro i badeland. Tin har blitt utrolig trygg i vannet, mens Lea på 2 1/2 er skråsikker på at hun kan svømme selv. Så hun slipper taket, og etter jeg trekker henne opp fra vannet, og hun har fått ut klorvann fra munn og nese sier hun "Jeg klarte det nesten!".

Jeg har sett litt på hvor nære jeg var fra å bli internettturist til Kona i år som ifjor. Kun 2min og 15sek saktere og jeg hadde ikke fått plass. Det tilsvarer to ganger for å stoppe og tisse, evt å kjøre med vanlig hjelm istedet for aero, eller å gå gjennom en aid-station, eller å kjøre med vanlig forhjul kontra et aero forhjul. Så selv etter nærmere 10 timers konkurranse koker det hele ned til minutter og sekunder.

Siste Hawaii tid var i år ca 7 minutter bedre enn i fjor, det til tross for at det var svømming uten drakt, som jeg ville trodd hadde ca 10min å si på kvalifiseringstiden, det sier noe om at nivået i år var veldig bra. Jeg tror det skyldes at dette var Europeisk mesterskap, og at det tiltrekker seg mange gode utøvere som satser litt ekstra. En implikasjon av dette er nok at det kommer til å bli vanskeligere og vanskeligere å kvalifisere seg til Hawaii i Frankfurt. Så har man Hawaii som mål burde man kanskje tenke på alternative konkurranser.

1 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home