kLogg

søndag, august 27, 2006

Bad turning good

Etter en litt rusten start på en ny "sesong" sist uke, er nå tingene kommet litt mer på plass.

I den siste delen av denne uken har jeg vært flinkere til å ikke trene alene. Så uken sykkellangtur gikk lekende lett når jeg et par timers tid hadde selskap av Arild (http://arildtveiten.blogspot.com/). Jeg hadde også en hyggelig tur med Vigleik (http://multimania.vigleiksexe.com) på lørdag. Vi kjørte litt bakkedrag og litt flatedrag. For mitt vedkommende var bakkedragene en positiv opptur. Jeg er nesten oppe på det beste nivået jeg har vært i år, og med 6-7 uker til Hawaii så er potensialet til forbedring tilstede.

Selv om det hele uken har vært meldt regn, har øktene vært relativt tørre. Men i denne perioden er det viktig å kle seg rett og ha en regnjakke som backup hvis ting blir for vått. Siden temperaturen har vært sommerlig kjører jeg fortsatt med korte bukser, men jeg tipper at om en til to uker er ting veldig annerledes.

Ukens løpelangtur var svært oppløftenede. Tre uker før Frankfurt trente jeg i samme runden. Nå kjørte jeg raskere og på lavere puls, og det er positivt, selv om pre-Frankfurt turen kom midt i en veldig hard periode.

For meg virker det som om jeg har mistet litt av top-end hastigheten, mens den jevne, utholdenhetsdelen har holdt seg veldig bra.

Alt i alt så er jeg mer positiv til tingenes tilstand enn for kort tid siden.