kLogg

søndag, oktober 08, 2006

Blog - Hawaii oppdateringer

Nå nærmer det seg avreise til Hawaii. Det blir en hektisk uke med mye jobb og trening hver dag. Jeg har endelig fått overskuddet tilbake etter å ha vært langt nede etter "the Big push". Jeg synes det er mye vanskeligere å komme igjennom innhentings-uken enn høy-trenings-uken.

Sist uke har jeg integrert telefonen min med blogger. Det gikk utrolig enkelt. Hele prosessen var gjort på så godt som ett trykk!. Veien fra bilde på telefon til publisering på nett tar nå utrolig kort tid.

Tanken er å få sendt ut bilder fra Hawaii opplevelsene og lagt de her uten å gå veien om datamaskinen. Hvordan dette oppsettet fungerer når jeg kommer i et nytt mobilnnett i et annet land gjenstår å se...

Hvis det fungerer kommer jeg til å gi telefonen til support-teamet mitt under konkurransen, så de kan legge ut bilder og tekst underveis.