kLogg

søndag, september 17, 2006

The big push

Forrige og kommende uke er de to viktigste treningsmessig før Hawaii. Naturlig nok blir overskuddet redusert av økte volumer høyere intensitet. Dessverre blir det da slik at aktiviteter utenom familie, jobb og trening blir nedprioritert.

Disse ukene utfordrer kroppen maksimalt. Det er disse ukenen man har trent for å tåle. Til tider er jeg veldig sliten og må gå inn i meg selv for å komme meg ut for å få gjort det jeg skal. Det fine er at når kroppen først kommer i gang så går det veldig bra. Øktene blir gjennomført som planlagt, og sammenliknet med tidligere økter er det fin fremgang å spore.

Vel, på løp og sykkel er det fremgang. Svømmingen er det værre med. Det virker som om økt treningsbelastning gjør at det er vanskelig å holde det lille som er av teknikk i bassenget, og tidene blir deretter. Får håpe at det er det, og at ting retter seg når overskuddet kommer tilbake.

En av usikkerhetsmomentene med konkurransen på Hawaii er drikke, det er nemlig Gatorade som er konkurranse drikk, og det var for meg ikke opplagt hvor jeg skulle finne det. Sportsbutikker har det ikke, men de tipset om bensinstasjoner. Etter litt research på nettet fant jeg ut at Pepsi var norsk distributør. Og jammen meg viste det seg at de sitter i etasjen over meg!. Av og til er løsningen nermere enn man tror.

På helgens langtur ble Gatorade produktene testet ut. De fungerte veldig bra, blant annet fikk jeg ikke "slim" i munnen, som jeg gjør med svært mange andre konkurrende produkter. Så nå får jeg bare håpe at de også får dette ut i sportsbutikkene i pulverform. Det trengs mer konkurranse på dette feltet enn det er i dag.