kLogg

søndag, mars 19, 2006

Gnagsår

Forrige uke løp jeg langtur i noen sokker jeg absolutt ikke burde brukt. Resultatet var et kjempestort gnagsår. Likevell gikk det greit å trene hele forrige uke.

Fredag var det på ny løpelangtur, og da var jeg påpasselig på at jeg brukte gode sokker. Dessverre brukte jeg samme sko som sist... Og når jeg kom hjem hadde jeg fått nye gnagsår i kantene på det gamle. De satt dypt og gjorde usigelig vondt.

På lørdag kunne jeg ikke gå(!). Den planlagte langturen på ski ble byttet med familidag i bassenget. selv det var så vondt at det ikke var mulig å sparke fra. Resten av dagen ble tilbragt med benet høyt på sofaen.

På søndag var det bedre, men gnagsårene var nå gule, så jeg bestemte meg for å tømme dem. Tror det var lurt, for nå kan jeg gå igjen uten at det blir vondt. Ute skinner solen, så kanskje det blir en sykkeltur i ettermiddag?