kLogg

tirsdag, januar 10, 2006

Da er det i gang

Ja da er det i gang. Fikk treningsprogram for de neste tre ukene i går. Mine bekymringer for at det skulle være for lite er gjort til skamme. Jeg ser at jeg om kun kort tid kommer til å sette personlig rekord i antall trente timer pr uke...

Jeg er spent på hvor dette fører. Endelig er motivasjonen på plass og det meste lagt til rette for å gjøre noe jeg har drømt om lenge. Få tid til å trene mot å fullføre en Ironman. Datoen er 23 juli 2006. Stedet er Frankfurt, Tyskland.

Jeg har tro på at jeg kan strekke seg langt, barejeg jobber systematisk mot målene sine. Ingen ting er i utgangspunktet umulig.

Noen gang prøvd å fange en flue med fingrene i mørket? Umulig?

Nei det er det ikke: Etter at min datter på 2 hadde lagt seg i går kveld, hørte jeg hun rope "Se,Se,Se!". Da jeg kom opp på det helt mørklagte rommet hennes holdt hun en sprell levende flue mellom fingrene!

1 Comments:

  • Hei Ketil,
    Takk for sist i Oslo Maraton. Var innom oslofjord triatlon hjemmesiden og kom over ditt navn paa forumet. Artig aa se at du ogsaa er i gang med trening til ironman! For min del skal jeg vaere med i Embrun-man 15. august (ikke offisiell ironman, men samme distanse).
    Hilsen Thomas

    By Blogger thomaha, at 06 februar, 2006 18:04  

Legg inn en kommentar

<< Home