kLogg

fredag, oktober 20, 2006

Sykkeltur


I dag hadde jeg siste Sykkeltur. Det gikk unna på lav puls. Varmen er intens selv med sidevind. Overskuddet begynner å komme etter reisen. Nå gleder jeg meg til lørdag, da får jeg står på om jeg greier å pace meg i varmen, samt holde hodet kaldt. I det siste går jeg hatt litt vondt bak høyre lår. Jeg kjenner det fortsatt, men nå er det mye bedre.

3 Comments:

 • Masse masse lykke til!! Du er i kjempeslag så nå er det bare å hente det ut på lørdag. Det greier du helt fint.

  Vi heier på deg hele natten :-D

  .trine

  By Blogger Halti Multimania, at 20 oktober, 2006 14:13  

 • Hei Ketil

  Lykke til på lørdag. Nyt opplevelsen og tenk positivt - hele veien.

  Øystein

  By Anonymous Anonym, at 20 oktober, 2006 14:20  

 • Hei!

  Lykke til så mye på lørdag. Pust godt og senk skuldrene før start! Fres på underveis, men kos deg :)
  Med positive tanker hele veien kommer du deg stolt til mål!!!

  Hilsen fra Kristin

  By Anonymous Anonym, at 20 oktober, 2006 15:10  

Legg inn en kommentar

<< Home