kLogg

søndag, oktober 22, 2006

"Damn, you look hot!"

Jeg har hatt en utrolig fin dag i dag. Svømmingen gikk rolig og kontrollert. Alle var høffelige og få brystet. Jeg fikk draftet veldig bra. Hadde jeg ikke fått kramper under føttene og i leggene hadde jeg svømt enda litt fortere.

På syklingen tok jeg en sjangs, og syklet litt over evne. Jeg syntes det blåste hele veiene opp til Hawi. I en periode regnet det, og da kjørte jeg på mer. Tror nok varmen setter meg litt ut. Kanskje noen syntes det gikk litt tregt, men det er det nivået jeg er på.

Ut på løpingen hadde jeg som vanlig for stor fart. Fant en som holdt et tempo som var akkurat kneppe for hardt. Siden jeg er i form og kjente meg pigg bestemte jeg meg for at han skulle jeg holde uansett. Jeg stusset litt på at han hadde samme topp of cap som meg, Etter 5km oppdaget jeg at det var Per! (Vi hadde kjøpt like tri-topper et par dager før)

Det var veldig hyggelig. Etter en kort briefing om svømming og sykkel konstentrerte vi oss om løpingen. Vi sa ikke mye, men holdt mote oppe hos hverandre når det buttet. Så selv om det så ut som et klassisk Scott/Allan oppgjør der vi forserte i feltet var dette nøkkelen til bra tid for oss begge.

Etter ca 15km står det tre lettkledde, nesten like flotte jenter som kjærestene våre og teller opp("One-Two-Three ..."):

"Damn you look hot!".

Det levde vi på til Energy Lab.

Å løpe i mål på Ali Drive etter en flott gjennomført konkurranse var den ulitmate kuliminasjonene av sesongen. Det er ubeskrivelig tilfredstillende. Alle de harde treningsøktene ble oppsummert på de siste meterene. Tine løp med meg opp rampen og tok imot publikums jubel.

Tusen takk til alle dere som har sendt positiv energi fra Norge til Hawaii. Jeg har hatt en dag jeg aldri kommer til å glemme, og er strålende fornøyd med gjennomføringen og resultatet.

11 Comments:

Legg inn en kommentar

<< Home